Οι Σχολές Οδηγών ΡΟΠΗ δραστηριοποιούνται από το 1991 ενώ από το 2000 βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή. Μεγάλος αριθμός υποψηφίων έχει επιλέξει τις  Σχολές μας για την προετοιμασία του και έχει ανταμειφθεί.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η σωστή προετοιμασία και η επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και η δημιουργία υπεύθυνων και ευσυνείδητων οδηγών.

 

Την επίτευξη αυτών των στόχων αναλαμβάνουν καταρτισμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στους υποψήφιους σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας, θεωρητικής και πρακτικής.

Τα μαθήματα για τις εξετάσεις θεωρίας γίνονται στο χώρο μας με χρήση οπτικοακουστικών μέσων. Ακόμη γίνεται εξάσκηση με τρόπο όμοιο με αυτό των εξετάσεων σε υπολογιστή με οθόνη αφής.

Τα μαθήματα για την πρακτική εξέταση οδήγησης γίνονται με ιδιόκτητα οχήματα όλων των κατηγοριών: μηχανής , αυτοκινήτου με συμβατικό η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, φορτηγού, λεωφορείου και συνδυασμού με ρυμουλκούμενο. Οι σχολές διαθέτουν επίσης όχημα ειδικά διαμορφωμένο για Α.Μ.Ε.Α.

Ακόμη για τους διστακτικούς υποψήφιους υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Προσομοιωτή Οδήγησης για τα πρώτα μαθήματα.

 

Για να δείτε τους χώρους της σχολής, πατήστε εδώ και τραβήξτε την φωτογραφία!

 

Τέλος οι σχολές μας μπορούν να αναλάβει και να σας συμβουλέψουν για κάθε υπόθεση διεκπεραίωσης του οχήματος σας ή δική σας: Κ.Τ.Ε.Ο, μεταβίβαση οχήματος ανανέωση άδειας οδήγησης, μετάφραση, απώλεια άδειας κτλ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διεκπεραιώσεις πατήστε εδώ.